Home

Het nieuwe rooster is bekend voor seizoen 2020-2021. Op maandag blijft Tilly de Dru Yoga lessen live geven in Landvast in Alblasserdam.

Nieuw dit seizoen is dat Tilly op woensdagavond de Dru Yoga lessen online gaat geven van 19:30 uur tot 20:45 uur.

Vanaf april dit jaar is Tilly al online les gaan geven in verband met de Corona. Er was veel belangstelling voor en mede door de beperkte ruimte op zolder blijven de lessen online.

Kijk voor meer informatie op het nieuwe rooster. Ook vind je op het nieuwe rooster de linken om je aan te melden. 

Het bijkomend voordeel is dat als je nu een les mist je een link krijgt thuisgestuurd. Zo kun je thuis de les inhalen.

Voor het volgen van de livelessen in Alblasserdam zijn er wel maatregelen getroffen en moet men zich aan de regels houden. Bekijk hier de voorwaarden van deelname.

Tijdens de Corona tijd gaan de Dru Yoga lessen ook door tijdens de meivakantie. De deelnemers van de bestaande Yogalessen gaven aan hun Yoga erg te missen. Tilly is de uitdaging aangegaan en de  lessen online gaan geven.

De online lessen blljken een  groot succes en worden als erg prettig ervaren.Via Zoom kunnen de deelnemers inloggen en zo iedere week toch genieten van een heerlijke Dru Yogales. Niet op locatie maar gewoon thuis. 

Extra online ontspanningslessen op donderdagavond

Lijkt jou dit ook lekker? Iedere donderdagavond van 21:00 uur tot 21:30 uur kun je nu ook  een heerlijk half uur online ontspannen met Tilly. Gewoon dus thuis op je eigen matje. Via Zoom log je in. Lijkt je dat ook heerlijk. Neem dan contact op met Tilly via de app. Mobiel:  06 10956783.  Deelname is gratis.

 

Wil je zelf ervaren wat Dru-Yoga is? Speciaal voor jou heeft Dru-Nederland alvast 3 video's voor je.  

Word de gelukkigste versie van jezelf!

MEER ENERGIE | MINDER STRESS | MEER JEZELF

Start vandaag met de transformatie waar je toekomstige zelf je dankbaar voor zal zijn.

Vul je naam en emailadres in en ontvang 3 video's met de eerste stappen
klik hier: https://www.druyoga.nl/gelukkigste-versie

Wil je meer informatie of Dru-lessen volgen, of Dru op maat in Sliedrecht of Alblasserdam? Bel mij  06 10956783 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In het Kompas van Sliedrecht heeft op 22 januari jl. een groot interview met mij gestaan. Ik vind het leuk om dit met jullie te delen. 

SLIEDRECHT - Tilly Huyzer (61) uit Sliedrecht houdt zich bezig met Dru yoga, meditatie en Ayurveda. Mensen ontmoeten staat daarbij centraal voor haar, want ze vindt dat één van de mooiste dingen in het leven. Tilly komt graag mensen tegen, leert van anderen en geniet van het gezelschap van iemand. De kracht van spiritualiteit heeft de Sliedrechtse altijd al interessant gevonden.

Lees hier het complete artikel.

Het nieuwe rooster is bekend voor 2020. Nieuwe data voor Dru Yoga en Dru Bom.

De Dru Yoga lessen vinden plaats op maandag in Alblasserdam en op woensdag in Sliedrecht. De Dru Bom (Bewegen, Ontspannen, Meditatie) lessen op donderdag in Sliedrecht.

Meditatie volgens Dru is bewegen in soepele Dru Yoga bewegingen, ontspannen om dagelijkse zaken los te laten en mediteren voor het ervaren van diepgang in de dingen die in het leven gebeuren.

Het nieuwe rooster voor 2020