Home

Tijdens de Corona tijd gaan de Dru Yoga lessen ook door tijdens de meivakantie. De deelnemers van de bestaande Yogalessen gaven aan hun Yoga erg te missen. Tilly is de uitdaging aangegaan en de  lessen online gaan geven.

De online lessen blljken een  groot succes en worden als erg prettig ervaren.Via Zoom kunnen de deelnemers inloggen en zo iedere week toch genieten van een heerlijke Dru Yogales. Niet op locatie maar gewoon thuis. 

Extra online ontspanningslessen op donderdagavond

Lijkt jou dit ook lekker? Iedere donderdagavond van 21:00 uur tot 21:30 uur kun je nu ook  een heerlijk half uur online ontspannen met Tilly. Gewoon dus thuis op je eigen matje. Via Zoom log je in. Lijkt je dat ook heerlijk. Neem dan contact op met Tilly via de app. Mobiel:  06 10956783.  Deelname is gratis.

 

Wil je zelf ervaren wat Dru-Yoga is? Speciaal voor jou heeft Dru-Nederland alvast 3 video's voor je.  

Word de gelukkigste versie van jezelf!

MEER ENERGIE | MINDER STRESS | MEER JEZELF

Start vandaag met de transformatie waar je toekomstige zelf je dankbaar voor zal zijn.

Vul je naam en emailadres in en ontvang 3 video's met de eerste stappen
klik hier: https://www.druyoga.nl/gelukkigste-versie

Wil je meer informatie of Dru-lessen volgen, of Dru op maat in Sliedrecht of Alblasserdam? Bel mij  06 10956783 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In het Kompas van Sliedrecht heeft op 22 januari jl. een groot interview met mij gestaan. Ik vind het leuk om dit met jullie te delen. 

SLIEDRECHT - Tilly Huyzer (61) uit Sliedrecht houdt zich bezig met Dru yoga, meditatie en Ayurveda. Mensen ontmoeten staat daarbij centraal voor haar, want ze vindt dat één van de mooiste dingen in het leven. Tilly komt graag mensen tegen, leert van anderen en geniet van het gezelschap van iemand. De kracht van spiritualiteit heeft de Sliedrechtse altijd al interessant gevonden.

Lees hier het complete artikel.

Het nieuwe rooster is bekend voor 2020. Nieuwe data voor Dru Yoga en Dru Bom.

De Dru Yoga lessen vinden plaats op maandag in Alblasserdam en op woensdag in Sliedrecht. De Dru Bom (Bewegen, Ontspannen, Meditatie) lessen op donderdag in Sliedrecht.

Meditatie volgens Dru is bewegen in soepele Dru Yoga bewegingen, ontspannen om dagelijkse zaken los te laten en mediteren voor het ervaren van diepgang in de dingen die in het leven gebeuren.

Het nieuwe rooster voor 2020

Al eerder organiseerden  Manja van Hooijdonk en Tilly Huijzer gezamelijk workshops. In 2020 bundelen ze hun krachten weer samen en geven ze op vier data een heerijke ontspannen dag-workshop met de titel 'JIJ DOET ER TOE'. 

Data workshop : za 15 februari, za 28 maart, za 21 november 2020

Een heerlijke dag waarin jij centraal staat. Na een korte introductie laten we de buitenwereld achter ons en gaan we aan de slag met Dru yoga o.l.v. Tilly Huyzer, Dru yoga en meditatie docente. Dan volgt een korte meditatie o.l.v. Manja van Hooijdonk, holistische life-coach en kunstenares, en vervolgens een eerste schilderopdracht.

De inzichten die hieruit komen vormen de basis voor de persoonlijke opdracht voor het intuïtieve schilderij dat in de middag wordt gemaakt.

Meer informatie en aanmelden voor deze heerlijke ontspannen dag