Home

Tilly & Marma

Ontspan je met een Marma behandeling

Wil je graag heerlijk diep ontspannen? Is het tijd om blokkades in jouw lichaam en geest te verminderen of verwijderen?
Wacht niet, maar maak kennis met 'marma bij Tilly'!

Wat doet een marma behandeling met je

Marma is een eeuwenoude massagetherapie uit de Ayurveda. De behandeling is gericht op het ontspannen van jelichaam, je geest en je ziel door middel van drukpuntmassage. Het hele lichaam heeft ongeveer 72.000 energiebanen. Op de knooppunten van deze energiebanen komt je vitale levensenergie bij elkaar.

Deze knooppunten worden marmapunten genoemd. Als er spanningen of blokkades in het lichaam zitten dan raken deze marmapunten geblokkeerd en door de juiste druk kan de energie weer goed gaan stromen, waardoor je je heerlijk ontspant.

Wat doen we tijdens een marma behandeling

Tijdens een marma sessie lig je 45 minuten rustig op mijn massagetafel. De kleding mag je aanhouden. Terwijl je ligt activeer ik met mijn handen en vingers bepaalde marmapunten.*

Nog 10 minuten uitrusten, zodat de energie optimaal stroomt. Dan help ik je overeind en geniet je van een glas water. Het ontspannings proces in jouw lichaam is gestart.

Rust goed uit na de sessie en werk niet  meteen een vol programma af. Zo ervaar je optimaal effect van de behandeling. Drink de dag verder voldoende water zodat de afvalstoffen afgevoerd worden. Een marma sessie kan tot wel 2 weken doorwerken,

Ervaar een diepe ontspanning

Wees welkom voor een marma sessie om deze diepe ontspanning zelf te ervaren

Twijfel je of marma iets voor je is? Maak gebruik van de kennismakingssessie waarin ik je meer uitleg geef.

Kosten:

Voor een 1e kennismaking met een Marma sessie zijn de kosten € 45,00 voor een behandeling  van 1 uur.

Vervolgens kost een behandeling € 65,00 per uur.

Je kunt ook een strippenkaart (1 jaar geldig) kopen. Kosten € 290,00 voor 5 behandelingen. 

--------

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel voor meer informatie : 0610956783

--------

Waarom ik marma behandelingen geef

Nadat ik de Dru Yoga en de Dru Meditatie opleiding had voltooid en deze in de praktijk bracht kwam ik in contact met Ayurveda.

Ayur= leven
Veda = wijsheid.

De leer van het leven, gezond leven en gezond oud worden door:
1. gezonde levensstijl
2. gezonde voeding en kruiden
3. yoga
4. meditatie
5. massage & marma.

Ik nam deel aan de Dru Ayurveda Certificate Course en daarna aan de Dru Ayurveda Diploma Course in Wales. Tijdens de opleiding werd ik diep geraakt door de Ayurvedische massage en toen ik kennismaakte met marma was ik helemaal verkocht. DIT wilde ik doorgeven.

In 2018 heb ik een basiscursus Marma massage gevolgd bij Divine Ayurveda en later heb ik mijn kennis aangevuld met een vijfdaagse-cursus bij Dr. LitaDash van AyurvedaSpecialist. In 2022 heb ik mijn marma diploma behaald en mag ik mij officieel marmatherapeute noemen. 

De marma voelt als een geschenk. Mijn ervaring met Reiki, Ayurveda en meditatie komen samen bij het geven van een marma sessie. Hier wil ik tijd en energie aan besteden.

Reiki

Ons leven, de wereld, gaat over energie. Energie is overal om ons heen en wij beseffen vaak niet welke energie wij allemaal in onze handen hebben. Een moeder legt automatisch haar hand op de knie van het gevallen kind en zegt dan "al klaar" en de kleine gaat huppelend verder.

Tijdens de Reiki cursus werd ik, zoals werd uitgelegd, aangesloten op de energie kraan en zou ik deze energie door kunnen geven aan mensen die dit nodig hebben. In 2001 legde ik de 1ste en 2de graad af en in maart 2004 ben ik ingewijd tot Reiki Master.