Home

Dru Yoga 

Ik geef Dru Yoga lessen in CC Landvast in Alblasserdam. Een lesuur duurt 75 minuten. Tevens geef ik online lessen.

  • 3 livelessen op maandag in Alblasserdam aan een groep van 10-14 mensen.
  • ONLINE les op woensdagavond. Geniet thuis van Dru Yoga!  
  • Online les via opnamelink. Op eigen tijd in eigen ruimte.
  • Dru Yoga op maat

Bekijk hier het rooster met de lestijden en prijzen.  

NIEUW IN 2024!!! Adem & Ontspan

NIEUW in Landvast Alblasserdam - Adem en Ontspan
Ademen, dit vinden we allemaal heel vanzelfsprekend, maar er is een groot verschil tussen gewoon ademen en de adem gebruiken om lekker in je vel te komen en te ontspannen. Je kent het wel: als je schrikt dan houd je je adem meteen in. Als je stress hebt ga je steeds sneller ademen. Nu ga je leren hoe je ook steeds meer de adem kunt gebruiken om rustig te zijn en te blijven.

Stress hoort bij het leven. Wij vergeten helaas vaak dat we na angst,stress e.d. goed moeten ontspannen.

De cursus "Dru Breath Coach" die ik heb gevolgd heeft me veel handvatten geleerd die ik graag door wil geven.
Er zijn namelijk heel veel verschillende manieren om te ademen die je kunnen helpen in het dagelijks leven. Verder merk ik dat er heel veel mensen in deze drukke dagelijkse wereld moeite hebben om zich echt te ontspannen, zo werd het idee geboren om "Adem en Ontspan" te realiseren.

Kom genieten van een gratis proefles en ADEM IN, ADEM UIT.

Bekijk hier het rooster met de lestijden en prijzen.  

Of bel voor meer informatie of  een gratis proefles 06 10956783 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dru Yoga

In 2006 maakte ik een proefles Dru yoga mee. Ik had zelf geen ervaring met yoga, maar na deze kennismaking was ik verkocht. Alle dingen die ik tot op dat moment in mijn leven had gedaan: Engels studeren, lesgeven, ballet en filosofie, kwamen bij elkaar. Het thema van de avond was:

"We want to transform the world by giving people the tools to transform themselves", Mansukh Patel. (We willen de wereld transformeren door mensen het gereedschap te geven zichzelf te veranderen.)

Dit verwoordde precies waar ik op dat moment mee bezig was. Waarom zou ik dat niet doen onder de paraplu van Dru? Meteen gaf ik mij op voor de vierjarige docenten-opleiding. In juli 2010 studeerde ik af en mocht ik mij gediplomeerd Dru docente noemen. Dru betekent "stilte punt", de diverse houdingen, reeksen en EBR's brengen een mens naar de stilte toe, van waaruit het leven in balans genoten kan worden. EBR is typisch iets wat Dru yoga "Dru" maakt. EBR's zijn reeksen waarmee Dru zich van andere yoga soorten onderscheidt. EBR staat voor: Energy Block Release. Deze zachte, vloeiende reeksen zorgen ervoor dat Hart, Lichaam en Geest in balans zijn en dat alle energie gaat stromen.

Dru yoga is voor mij een manier van leven geworden. Ik lees veel inspirerende Dru yoga boeken en breng de Dru yoga dagelijks in de praktijk. Het heeft mij geholpen om in mijn dagelijkse leven een mooie balans te vinden.

Muziek tijdens de lessen

Wat ook heerlijk is bij Dru yoga, is dat de les ondersteunt wordt door muziek. Hierbij kan ik ook mijn hart ophalen. Vaak start ik de les met echte actieve muziek en dan kan iedereen genieten van bijv. muziek van Dotan. Vaak sluit ik ook de les aan het einde van de ontspanning af met muziek met een mooie tekst. Bijvoorbeeld."Imagine all the people" van John Lennon of mooie muziek van Dotan "Feel". De muziek van Miten en Deva Premal is ook zeer geliefd. Bijv. "Sing your own Song". Muziek raakt de mens vaak diep in het hart en het is daarom vaak een prachtige manier om de les af te sluiten.

Tja en voordat men naar huis gaat is het goed dat men weer met 2 benen op de grond staat, dus een kleine versnapering wordt gegeven. Cranberries, nootjes of zelfgemaakte chocolade. Zorg dat als je thuis Dru Yoga doet je voldoende drinken bij de hand hebt

Naast de Dru yoga lessen kun je ook bij mij terecht voor meditatie. en heb je zin in een gezellig kopje koffie of thee?  Een aantal keren per jaar kun je (gratis) aanschuiven in de bibliotheek van Sliedrecht, voor ‘Koffie met … Tilly. Op mijn Facebookpagina Ontmoet Tilly meld ik wanneer dat is. 

ERVAAR THUIS WAT DRU-YOGA MET JE DOET!