Home

LEVEN,
me VERBINDEN met mensen en
de dingen delen die ik interessant vind.

Dru

Op dit moment geef ik Dru yoga lessen en Dru meditatie en probeer ik mensen een steuntje in de rug te geven door mijn kennis en energie met hen te delen. Ook verzorg ik regelmatig diverse workshops.

Lezen is altijd mijn passie geweest en heel veel boeken verorber ik. Nederlands en Engels. Fictie, non-fictie, spirituele boeken, auto-biografieën en tijdschriften. Lezen en leren doe ik graag.

Nadat ik alle boeken van Mansukh Patel gelezen had, las ik Krishnamurti, Osho, Yasmin Verschure en mijn interesse in spiritualiteit werd steeds groter. 4 jaar was ik te vinden bij de school van Filosofie in Breda waar ik leerde "toezien" op het leven en één ding tegelijk te doen. Vanuit deze school rolde ik in de wereld van de Dru, waar ik nu mijn voeding vind. Nadat ik de docenten opleiding voor Dru yoga en Dru meditatie heb gedaan volgde ik diverse cursussen.

Ik maak zoveel leuke dingen mee, die ik graag met anderen deel. De dingen die ik deel kunnen variëren van gelezen boeken, gemaakte reizen, gehoorde verhalen, inspirerende muziek, lekkere recepten, weetjes en tips.

Ayurveda

Mijn Ayurveda reis begon met de Dru Ayurveda Intensive cursus in Wales. Inmiddels heb ik 3 van de 5 modules afgerond van de Dru Ayurveda Health Coach opleiding in Wales, nog 2 modules te gaan. Deze opleiding rond ik in 2020 af.

Ayurveda=de leer van het leven. Het helpt een ieder om zo goed mogelijk in balans te leven. Ont-dekken welke levensstijl, voeding, kruiden, yoga en meditatie voor jou zorgen dat je "the best YOU" bent is geweldig. Je staat in je kracht en in balans, altijd genoeg energie en zo wordt het leven een feestje!
Deze kennis ga ik in de toekomst doorgeven bij mij thuis op zolder met algemene informatie avonden. Zodra data bekend zijn worden deze vermeldt.

Ha-Ra

Reeds 20 jaar verkoop ik Ha-Ra producten. (deze kun je nog steeds bij mij bestellen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ). Ieder mens moet schoonmaken en waarom zou je dat niet milieuvriendelijk en vlug doen. Doordat de Ha-Ra producten dit bewerkstelligen was en ben ik daar enorm door gecharmeerd.