Home

De World Peace Flame is een eeuwig brandende vlam die tot nu toe vele mensen heeft geinspireerd om te geloven dat zij, als persoon, een bijdrage kunnen leveren aan vrede. De vlam staat voor waarden als innerlijke kracht en vastberadenheid bij het oplossen van allerlei conflicten. Dagelijks steken duizenden mensen de vlam aan als een gebaar van vrede, eenheid en hoop en geven de vlam aan elkaar door.

De Stichting van de World Peace Flame verkoopt kaarsen. De grote kaars (6x6x15cm) kun je ook via Tilly kopen voor de World Peace Flame. Te koop à € 3,00.


De kaars die jij koopt is aangestoken aan de World Peace Flame. Met deze koop steun je de stichting en geef je vrede door.

Wil je ook graag een kaars of iemand kado geven? Mail naar Tilly via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur een app 06 10956783 en geef daar door hoeveel kaarsen ze voor je opzij mag leggen. Bij ophalen graag contant betalen.

‘Vrede kun je niet delegeren;het begint bij jou en mij en met de keuzes die we vandaag maken’ aldus Savitri MacCuish, medeoprichter van het World Peace Flame initiatief